Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
Listy estragonu mají jemnou hořkosladkou chuť podobnou anýzu nebo lékořici. Jeho vůně je výrazná a kořeněná. Estragon je nedílnou součástí francouzské a orientální...
Lehce štiplavá vůně a nasládlá chuť fenyklu připomínající anýz neodmyslitelně patří k francouzské a italské kuchyni. Tamní kuchaři ho přidávají do masových pokrmů, k nakládání...
Lehce štiplavá vůně a nasládlá chuť fenyklu připomínající anýz neodmyslitelně patří k francouzské a italské kuchyni. Tamní kuchaři ho přidávají do masových pokrmů, k nakládání...
Paprika propůjčí guláši typicky červenou barvu a jemnou chuť, česnek dodá ostrý nádech. Majoránka, kmín a saturejka zajistí příznačné aroma a chuť jednoho z nejoblíbenějších...
Pravý gyros by měl být kořeněný, zemitý, lehce pikantní, ale zároveň svěží. Kořenící směs na gyros je namíchána ze 13 druhů bylinek a koření v dokonalém poměru tak, aby pokrmu...
Výrazně pikantní, pálivé a rudě červené. Takové je koření chilli. Drcená varianta usušených chilli papriček se hodí na nakládání mas, do polévek nebo salátů.
Výrazně pikantní, pálivé a rudě červené. Takové je koření chilli. Mletá varianta usušených chilli papriček se hodí na nakládání mas, do polévek, pomazánek, nebo dipů.
Modrohnědé plody jalovce obecného mají lehce pikantní hořkosladkou chuť a příjemně pryskyřičnou vůni. Neodmyslitelně patří ke kořenění zvěřiny, na skopové, pro masa dušená nebo...
Plody jalovce obecného mají lehce pikantní hořkosladkou chuť a příjemně pryskyřičnou vůni. Neodmyslitelně patří ke kořenění zvěřiny, na skopové, pro masa dušená nebo pečená na...
Jehněčí maso je pro českou kuchyni spíše raritou. Při jeho přípravě je třeba pečlivě vybírat bylinky a koření a dbát na jejich správný poměr. Kořenící směs musí podtrhnout chuť...