Nejlepší svatební dar

Zná to skoro každý z nás. Chystáme se na svatbu a plánujeme nejen, jak dostát náladě a dress kódu svatby, ale hlavně jaký vhodný svatební dar nastávajícím manželům pořídit. Většinou už nechybí nic do výbavy, často si netroufneme pořizovat ani pobytové nebo zážitkové poukazy. A ne všem také vyhovuje dávat jen finanční obnos do obálky.

Svatební dar, na který se nepřáší

Jak se říká (a snad každý mi dá za pravdu), nejlepší dar je dar, který spotřebujeme. Jenže i takový dárek by měl být vtipný, originální a hodnotný. Měl by být zábavný a budoucí uživatel by se měl těšit, až ho využije. S naším bio kořením jako svatebním dárkem určitě chybu neuděláte.

Bude vás bavit už jen nákup - je ženich spíš masožravec? Nebo nevěsta sportovkyně a má radši odlehčenější kuchyni? Jsou to milovníci pálivého jídla nebo oceňují jednoduchost? Je skvělé, že svůj dárek můžete opravdu přizpůsobit přesně těm, které obdarováváte. Z našich více než 110 druhů bio koření si vybere opravdu každý!

Vyberete si sami, jakou částku chcete do svatebního daru vložit. Šest krabiček našeho koření vám nachystáme do hezké papírové tašky, kterou si jednoduše sami dozdobíte.

svatební dar koření

Pokud plánujete dar větší, třeba pro blízké příbuzné nebo dobré kamarády, absolutní nadšení vzbudíte celou dárkovou dřevěnou kazetou se 40 ks krabiček s bio kořením.

dárkový box koření svatba

Nebo si vyberte i o něco menší variantu? Tato sada obsahuje 18 ks krabiček s bio kořením. Je balena v pevné kartonové kazetě s magnetem pro lepší zavírání.

dárková krabička kořeníkoření jako dar                                                                                                                                                                                                                           

Darujete nejen koření. Darujete absolutní komfort u vaření. Krabičky slouží zároveň jako koření (mají zaklapovací sypátko na opakované použití). Krabičky jsou popsány i z vrchu, takže každý skvěle vidí, pro jaké koření sahá. Rodina, která má náš box na pracovní desce, má nejen hezky upravený pracovní prostor bez spousty skleniček, sáčků, kolíčků a gumiček, ale i rychlý přístup ke všemu, co je k dochucování potřeba.koření v kořence  

Budete originální, vtipní a dáte opravdu dárek do života! Až totiž novomanželé zjistí, jak výborně se s naším kořením pracuje a budou chtít doplnit zásoby, jednoduše si krabičky můžou doobjednat na našem e-shopu a nebo osobně zakoupit na mnohé z našich partnerských prodejen.

Tak hodně štěstí novomanželům! A vám s nákupem dárku :-))

PS: Nejen novomanželé si zaslouží naše koření. Boxy je úžasným dárkem na narozeniny vaší maminky, manželky, sestry nebo dcery. Ale také manžela, který skvěle griluje nebo je vládcem kuchyně u vás doma. Zapomněli jste už několikrát na výročí seznámení nebo svatby a chcete trochu „žehlit“? Nádherný dárek máte sestavený hned, přesně podle vašeho přání, a doručený do druhého dne!