Náš příběh

Proč vznikla SanusVia? Jak to všechno začalo?

Vize SanusVia

Vaření je radost. Radost ze zlepšování sebe sama, radost z poznávání nového, radost ze sdílení vzácných chvil s těmi, na kterých nám záleží. My vaření milujeme a také milujeme hledat cesty, jak se zlepšovat a jak dělat věci jednodušeji a lépe.  Proto jsme v Olomouci v roce 2015 založili značku SanusVia (z latinského Sanus=zdravá, Via=cesta). 

Chceme lidi inspirovat, aby mohli vařit jednodušeji a zdravěji. Našim hlavním cílem je přinášet na trh pouze kvalitní a zdravé potraviny, koření, čaje a další výrobky, při jejíž zpracování se využívají prvotřídní suroviny pěstované v ekologicky čistých oblastech. Naši dodavatelé a pěstitelé jsou tím důkazem. Každé koření nebo bylinka projde navíc naší kontrolou. Nepoužíváme konzervační látky, dochucovadla ani jiné další látky. Proto v našem koření nenajdete nic, co tam nepatří.

"Stavíme na hodnotách"

Opravdovost

Vyrábíme takové koření, aby vaření s ním byla pro vás radost. Abyste se na vaření těšili, a byla to určitá forma relaxace a seberealizace

Frame 71 (2)

Jak používat naše krabičky ve vaší kuchyni 

 Lidskost

vaření je jedním ze základních pilířů rodiny a společnosti. Uvařit večeři pro své přátele nebo rodinu přináší možnost užívat si čas s dalšími lidmi, mluvit spolu, spojovat se. 

Frame 70 (1)

Jednoduchost 

vlastnosti našich produktů dělají vaření jednodušším. Ať už je to hledání správného typu koření nebo manipulace s krabičkou. 

Frame 69 (2) 


A proto bylo pro nás jasnou volbou vymyslet obal tak, aby si koření udrželo své aroma, chuť a hlavně praktičnost.

Jsme tady pro vás

Ať už se chcete podívat, kdo za vším stojí, nebo se jen chcete na cokoliv zeptat nebo poradit…jsme tady pro vás. 

zaměstnanci sanusvia 

Kde nás najdete

jsme tady pro vás on-line i osobně. Můžete navštívit náš e-shop nebo kteroukoliv z více než 200 kamenných partnerských prodejen v Česku i na Slovensku. Naši síť partnerů neustále rozšiřujeme, aby jsme vám byli co nejblíže.