Bio koření SanusVia
Bio koření vysoké kvality a bez špetky soli pro váš zdravý život! Pořiďte si koření přímo od výrobce z ekologického zemědělství a vychutnejte si své jídlo s radostí. Vybírat můžete jak z populárních bio směsí koření, jednodruhového koření a vhodného koření pro děti, tak i z dárkových sad koření a výhodného balení koření v doypack sáčcích.
Kromě koření v bio kvalitě u nás můžete vybírat také tělové svíce, bylinné čaje, tinktury, sirupy a další bylinné produkty z bylinkářství Serafin, esenciální oleje a aroma difuzéry pro aromaterapii, přírodní kosmetiku, doplňky stravy, potraviny zdravé výživy a další kvalitní produkty.
- Dětské bio koření
- Jednodruhové bio koření
- Směsi bio koření
- Bio koření / doypack
- Praktické sady bio koření
- Soli
Nejprodávanější
Bazalka má kořeny v Indii, odkud se rozšířila do teplých oblastí celého světa. Dnes si bez ní nedokážeme představit italskou kuchyni. Má velmi aromatickou vůni a silnou, peprně...
Bylinkové máslo si jednoduše připravíte sami doma, podle toho, které bylinky máte nejraději. Využití najde jak v teplé, tak studené kuchyni.
Svěží chuť 6 druhů bylinek a koření využijete nejen na přípravu šťavnatých steaků. Vyzkoušejte kořenící směsí dochutit také těstoviny, saláty, ryby, dušenou zeleninu nebo...
Listy estragonu mají jemnou hořkosladkou chuť podobnou anýzu nebo lékořici. Jeho vůně je výrazná a kořeněná. Estragon je nedílnou součástí francouzské a orientální...
Kopr využijete i k přípravě jiných jídel než koprovky. Výborný je i v kombinaci s rybou a vařeným masem. Výrazná vůně a silně kořenitá, nasládlá chuť kopru výborně vynikne v...
Kuskus můžete připravit na desítky způsobů. Nasladko i naslano. Servírovat ho můžete jako součást polévky, přílohu, plnohodnotné jídlo nebo dezert.
Velmi výrazná vůně a těžká kořenitá chuť libečku patří do masových i zeleninových vývarů, omáček, luštěnin a mletého masa. Vynikající je v kombinaci s tymiánem, bobkovým listem...
Majoránka je královnou české kuchyně. Už po několik generací zajišťuje pravou chuť bramboračky, zabijačkových specialit nebo bramboráků. Sušená majoránka obsahuje mnohem více...
Medvědí česnek si dopřáváme zejména na jaře v čerstvé formě. Proč si ho nedopřát i v ostatních měsících? Sušením na hodnotě neztrácí a vydrží celý rok.
Svěží vůně oregana připomíná středomoří a neodmyslitelně patří k italské kuchyni. Jeho lehce nahořklá chuť s kafrovým nádechem bezesporu patří na pizzu, do těstovin a je...
Jemně pikantní cibulová chuť pažitky dochutí saláty, polévky, pomazánky nebo chleba s máslem. Oproti cibuli je mnohem jemnější, proto se nemusíte bát ozdobit ní brambory, sýry...
Silně aromatickou petrželovou nať s nasládlou a jemně ostrou chutí můžete přidat téměř do každého slaného pokrmu. Od polévek, přes omáčky, dušená masa, nádivky až po přílohy a...
Italskou specialitu plnou rajčat a sýru si můžete upéct i ve vlastní troubě. Pizza je velmi aromatickým a chuťově rozmanitým pokrmem. Záleží jen na vás, jaké potraviny položíte...
Pohanka má jemnou oříškovou chuť, kterou dokonale doplní svěží chuť česneku, saturejky a kopru.
Provensálské koření je směs bylinek, které se hojně vyskytují ve francouzské oblasti Provence.
Tradičně francouzský zeleninový pokrm plný rajčat, paprik, lilku, cuket a cibule potřebuje kořenící směs obsahující bylinky středomořské kuchyně.
Bez rozmarýnových listů jehličkového vzhledu by se neobešla středomořská kuchyně. Jídlům dodává pryskyřicovou vůni a jemně nahořklou, silně kořeněnou chuť. Je také nedílnou...
Výrazná chuť a kořeněná vůně saturejky tvoří základ kořenící směsi čubrica a provensálského koření. Saturejku si oblíbili především kuchaři balkánské a středomořské kuchyně.
Tymián je koření ze sušených listů, větviček a květů. Jeho ostřejší nasládlá chuť a intenzivní vůně využívají kuchaři z celého Středomoří. Tymián vynikne především při přípravě...