FAQ vaše otázky

Máte otázky o produktech SanusVia, o obsahu a výrobě našeho bio koření nebo nákupu u nás? Odpovědi na nejčastější otázky, které od vás slýcháme, najdete zde. 

FAQ: Často kladené otázky

1. Obsahují výrobky SanusVia konzervační látky, chemická dochucovadla nebo sůl?

Rozhodně ne. Naše výrobky obsahují pouze čisté a 100% suroviny.

2. Jsou výrobky SanusVia v BIO kvalitě?

Ano. Všechny naše výrobky pochází pouze z vybraných ekologicky čistých lokalit. Jsme držiteli všech potřebných certifikací.

3. Kde nakoupím vaše produkty?

Pokud si přejete nakoupit z tepla domova, nejlépe to zvládnete přímo zde, na našem e-shopu. Nebo můžete zavítat do jedné z více než 200 našich partnerských prodejen. Zjistěte, kterou z nich máte nejblíž zde.

4. Kolik stojí poštovné?

Při objednávce nad 1000Kč (včetně DPH, maloobchodní objednávka) je poštovné zdarma. Všechny možnosti dopravy a platby najdete TADY.

5. Jak se mohu stát vaším velkoobchodním partnerem?

Bližší informace najdete na stránce velkoobchod.

6. Jak funguje krabička s kořením?

Naše krabičky vyrábíme na míru tak, abychom vám co nejvíce zjednodušili práci v kuchyni. Můžete je využít nejen jako obal, ale také jako samotnou kořenku. Jsou totiž vybaveny bočním sypátkem. Speciální materiál zabraňuje vlhnutí krabičky a uchovává aroma koření, takže pokaždé, když krabičku otevřete, ucítíte vůni toho nejkvalitnějšího BIO koření. Na to, jak krabička funguje, se můžete podívat v následujícím videu.


Nenašli jste odpověď? Všechny vaše další dotazy vám rádi zodpovíme na

tel: +420 604 245 725 nebo na e-mailu: obchod@sanusvia.cz

nebo nám napište skrz kontaktní formulář.