Jednodruhové bio koření, Strana 2
Nejprodávanější
Kopr využijete i k přípravě jiných jídel než koprovky. Výborný je i v kombinaci s rybou a vařeným masem. Výrazná vůně a silně kořenitá, nasládlá chuť kopru výborně vynikne v...
Kurkuma prohřívá tělo, zvyšuje trvanlivost potravin a její sytá barva propůjčuje potravinám zlatou barvu. Má zemitou, lehce ostrou chuť.
Velmi výrazná vůně a těžká kořenitá chuť libečku patří do masových i zeleninových vývarů, omáček, luštěnin a mletého masa. Vynikající je v kombinaci s tymiánem, bobkovým listem...
Majoránka je královnou české kuchyně. Už po několik generací zajišťuje pravou chuť bramboračky, zabijačkových specialit nebo bramboráků. Sušená majoránka obsahuje mnohem více...
Medvědí česnek si dopřáváme zejména na jaře v čerstvé formě. Proč si ho nedopřát i v ostatních měsících? Sušením na hodnotě neztrácí a vydrží celý rok.
Svěží vůně oregana připomíná středomoří a neodmyslitelně patří k italské kuchyni. Jeho lehce nahořklá chuť s kafrovým nádechem bezesporu patří na pizzu, do těstovin a je...
Jemně pikantní cibulová chuť pažitky dochutí saláty, polévky, pomazánky nebo chleba s máslem. Oproti cibuli je mnohem jemnější, proto se nemusíte bát ozdobit ní brambory, sýry...
Silně aromatickou petrželovou nať s nasládlou a jemně ostrou chutí můžete přidat téměř do každého slaného pokrmu. Od polévek, přes omáčky, dušená masa, nádivky až po přílohy a...