Listy estragonu mají jemnou hořkosladkou chuť podobnou anýzu nebo lékořici. Jeho vůně je výrazná a kořeněná. Estragon je nedílnou součástí francouzské a orientální...
Lehce štiplavá vůně a nasládlá chuť fenyklu připomínající anýz neodmyslitelně patří k francouzské a italské kuchyni. Tamní kuchaři ho přidávají do masových pokrmů, k nakládání...
Lehce štiplavá vůně a nasládlá chuť fenyklu připomínající anýz neodmyslitelně patří k francouzské a italské kuchyni. Tamní kuchaři ho přidávají do masových pokrmů, k nakládání...
Paprika propůjčí guláši typicky červenou barvu a jemnou chuť, česnek dodá ostrý nádech. Majoránka, kmín a saturejka zajistí příznačné aroma a chuť jednoho z nejoblíbenějších...
Pravý gyros by měl být kořeněný, zemitý, lehce pikantní, ale zároveň svěží. Kořenící směs na gyros je namíchána ze 13 druhů bylinek a koření v dokonalém poměru tak, aby pokrmu...
Výrazně pikantní, pálivé a rudě červené. Takové je koření chilli. Drcená varianta usušených chilli papriček se hodí na nakládání mas, do polévek nebo salátů.
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací